Vandreture

Kungsleden 8 dage/ 171 km (2016)

8 dages vandring på Kungsledens sydlige del i selskab med en god ven. Vi startede i Hemavan og sluttede i Jäkkvikk. Herved har jeg vandret hele Kungsleden.

Hærvejen Hirtshals-Aggerssund 136 km (2016)

5 dage på hærvejen i marts måned. En rute med strand, sommerhusområder, klitplantager, marker og asfalt. Der er langt imellem de officielle teltpladser og sheltere, så "stealth camping" er nødvendigt.

Kungsleden 10 dage (2015)

En solotur på 10 dage på Kungsleden fra Abisko til Jakkvik.


Pilgrimsrute nr, 1 Nyborg-Odense 48 km (April 2015)
Molsruten 83 km (2014)

En solotur over 3 dage, der ikke er detailplanlagt, hvor mange beslutninger træffes på stedet. Turen kommer lidt skævt fra start i den Østjyske by Grenå og fortsætter med at byde på udfordringer især med målestoksforholdet på kortet og de officielle afmærkninger af ruten. Strandmarchen på Kyst til kyst stien i 2013 var udfordrende, men den her gang er der dobbelt op.

Se Dansk Vandrelaugs hjemmeside for mere information om ruten samt det officielle kort over ruten.Gendarmstien 78 km (2014)

En tur på 3 dage med en lille men kompleks rute der har det hele, flade marker, skov, strand, kuperet terræn og ikke mindst et historisk indslag fra Dybbøl Mølle. Turen starter som en makkertur men ender desværre som en solotur.

Bestil kort og guide på visitsonderborg.dk den officielle side for Gendarmstien


Kyst til kyst stien 147 km (2013)

På tværs af Jylland fra Vejle til Blåvandshuk på 6 dage, hvor bagende temperature i Vejle ådal samt hestebremser sætter tålmodigheden på prøve.. Turen bød på søsyge og gensyn med steder fra hærvejen fra året før og en hård afslutning på stranden ved vestkysten.

Planlæg din egen tur på tværs af Jylland og print kort over ruten fra Kyst til kyst stiens egen hjemmesideHærvejen 332 km (2012)

En smuk tur gennem Jylland på den jyske højderyg fra Viborg til Padborg på 14 dage. En tur der vejrmæssigt bød på strålende solskin, styrtende regnvejr samt torden og lyn. Fødderne blev udfordret til smertegrænsen og mange erfaringer til senere brug blev gjort.

Se Hærvejens officielle hjemmeside for god information til planlægning af din egen hærvejstur.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar